LIVRARE

Produsele sunt livrate prin curier rapid (cost 25 lei oriunde în țară)

Termen livrare 1 – 5 zile lucratoare

Comenzile plasate VINERI si SAMBATA se expediaza LUNI

Comenzile plasate DUMINICA si LUNI se expediaza MARTI

Retur

Daca esti nemultumit de produsele argoprint.ro si vrei sa renunti la cumparare si implicit sa primesti banii inapoi, poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 14 zile calendaristice, conform dispozitiilor UG nr. 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Termenul de 14 zile calendaristice pentru returnarea produselor incepe de la primirea produselor de catre cumparator.

Atentie!!!
Categoriile de produse care se exclud de la posibilitatea de returnare conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 din 04.06.2014 sunt cele cuprinse in articolul 16 punctul c: Furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar.  Asadar produsele de tip stickere, tablouri, cani, tricouri si alte produse personalizate facute pe comanda nu pot fi returnate.

 

Returnarea produselor si inlocuirea acestora se face pe cheltuiala argoprint.ro in cazul in care:

  1. In comanda clientul a transmis o dimensiune, iar clientul a primit alta
  2. In comanda clientul a transmis o culoare anume iar expeditia a fost facuta pe alta culoare
  3. Clientul poate solicita in cele doua cazuri inlocuirea GRATUITA a comenzii fara costuri suplimentare sau returnarea integrala a banilor in termen de 14 zile. Mai mult decat atat, in ambele cazuri clientul pastreaza produsul deja primit, nu este nevoit sa-l returneze.
  4. Orice alte neclaritati vor fi rezolvate pe cale amiabila gasindu-se solutii optime pentru ambele parti.

Produsele primite defecte

In eventualitatea primirii unui produs nefunctional sau care prezinta defecte de fabricatie, acesta va fi inlocuit, cu conditia sesizarii telefonice in termen de 48 de ore de la primirea produsului. Clientul are dreptul sa solicite returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca argoprint.ro nu poate inlocui produsul cu unul conform , se va restitui contravaloarea produsului. Returnarea produsului se face pe cheltuiala argoprint.ro

Colete neridicate

Daca o comanda nu este ridicata de client, la viitoare comenzi plasate pe site-ul nostru, clientul va trebui sa achite prin plata cu cardul sau transfer bancar, in caz contrar ne asumam refuzul de a livra inca o comanda.

Cum fac sesizarea?

La adresa de email: argoprint@yahoo.com