Să fim sinceri, când cei mai mulți dintre noi auzim expresia "Secret Santa" la birou, ne amintim de aceleași cadouri de prost gust, kitchoase și nepractice, pe care le primim an de an și care de cele mai multe ori ajung rătăcite printr-un dulap sau la coșul de gunoi.

Chiar dacă de obicei există un buget pentru aceste cadouri, sunt câteva variante practice, de bună calitate și care se încadrează în buget.

Așa că, am pregătit pentru tine o selecție de cadouri potrivite pentru colegi, prieteni și pentru cei dragi.

Tablouri Canvas Personalizate

Tabloul canvas reprezinta o imagine imprimanta profesional pe un suport dintr-un material special de cea mai buna calitate, ce imita textura panzei pictate. Dupa imprimare, materialul este asezat pe o un cadru special din lemn. Poti alege imaginea canvasului chiar din arhiva personala de poze, putand fi personalizata in functie de preferinte si dorintele personale. Te poti juca inclusiv cu marimea ramei, optand inclusiv pentru seturi de canvasuri mici sau mari. Tabloul este una dintre cele mai simple metode prin care poți să aduci o pată de culoare în dormitor, în living sau în bucătărie, dar și un mod de a păstra vii cele mai frumoase momente din viața noastră.

Globuri Personalizate

Nu există Crăciun fără brad și nu există brad fără globuri. ArgoPrint îți propune o gamă inedită de globuri de pot fi personalizate cu fotografia sau mesajul tău. Un cadou cât de poate de inspirat și personal, dar în același timp, accesibil. Globurile cu fotografie se găsesc în varianta rotundă sau în formă de inimă.

Căni Personalizate

O cană este un accesoriu util și indispensabil, acasă sau la birou. Iar dacă este însoțită și de un mesaj haios sau de o fotografie de suflet, poate deveni un cadou ideal.

La ArgoPrint poți alege între căni simple, căni cu toartă și interior colorat sau chiar căni termosensibile, care își dezvăluie  "secretele" doar după ce este umplută cu un lichid fierbinte.